Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• АЗ СЪМ СУПЕР РАЗОЧЕРОВАН ОТ ТАЯ КОЛА.....НАПРАВО СРИНАТ......ТВА НЕ СЪМ ГО ОЧАКВАЛ.....
    ИЗГОРЯЛ МИ Е ДЕСНИЯ СТОП ..... ХАХАХАХХАХАХА......

Comment

• Виждаш ли - ако беше послушал хората и си беше купил един здрав Фолксваген, нямаше така да ти се случи!
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Абе то хубаво ...ама не знам как да си смена крушката хахахаха ... Вада крушката...здрава е....а дугото е просто една букса ...как да стигна до крушката на стопа....

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Жена ми си прави градинки от моите повредени гуми от дупки и от скърцащи втулки( 4 за 3 месеца) и цветята и стават супер , дори е нагла- пита за още гуми.
          То гуми много но явно тайната на успеха за цветята е че трябва да са от АЛФА, но май не трябва да се притесняваш - много от нас можем да ти помогнем за гумите и втулките.
          166 2.4JTD-00г.

Comment

• Днес всички отговарящи за пътищата из варненско, до десето женско коляно да се чувстват поздравени.
            Ама мнооооого, много, адски много и отвсякъде поздравени.
            Една от четирите ми, почти нови, скъпи поради размера си гуми има балон, при все че съм един от най-внимателните шофьори в световен план...
            Сега се чудя какво да правя.... Може би не е късно да купя нова гума и с другата предна да ги сложа отзад, а отпред да сложа задните. Четирите ги купих преди 10 000 км.
            AR 166 2,4 jtdm
            NT II 2,7 tdi
            Peugeot 206 1,1
            AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

• Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
              Днес всички отговарящи за пътищата из варненско, до десето женско коляно да се чувстват поздравени.
              Ама мнооооого, много, адски много и отвсякъде поздравени.
              Една от четирите ми, почти нови, скъпи поради размера си гуми има балон, при все че съм един от най-внимателните шофьори в световен план...
              Сега се чудя какво да правя.... Може би не е късно да купя нова гума и с другата предна да ги сложа отзад, а отпред да сложа задните. Четирите ги купих преди 10 000 км.
              Ужасно, разбирам те.

А, за гумата, според мен е късно да купуваш една и да я сменяш. Завърти ги или нещо...
              1999 Alfa Romeo 145 QV 155+ Diesel 5th
              2003 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 20v 175hp 385nm 6 Speed Manual (ex)
              1999 Alfa Romeo 145 1.4 T.S. Junior (ex)

Comment

• е ко да въртя... колко и да ги въртя тая ще е все с балон
                Аз навремето като спуках 3-4 гуми на малката Алфа и на 124-ката се заканих пак да си купя джипка и си купих... Ама нали лакома откъм нафта и си карам Алфата по-често... Пък то какво излезе - икономията на гориво си отиде с гумата, че и ако трябва две да купувам, по добре Алфата да я карам само в неделя пред къщи и да сипвам нафта на големия кошник
                AR 166 2,4 jtdm
                NT II 2,7 tdi
                Peugeot 206 1,1
                AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

• Аз съвсем сериозно обмислям въпроса да не си купувам повече нови летни гуми, със зимните няма да правя компромис.
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
                    е ко да въртя... колко и да ги въртя тая ще е все с балон
                    Аз навремето като спуках 3-4 гуми на малката Алфа и на 124-ката се заканих пак да си купя джипка и си купих... Ама нали лакома откъм нафта и си карам Алфата по-често... Пък то какво излезе - икономията на гориво си отиде с гумата, че и ако трябва две да купувам, по добре Алфата да я карам само в неделя пред къщи и да сипвам нафта на големия кошник
                    Така е. Аз исках да кажа, че по-добре да не слагаш чисто нова и на 10к гуми отпред, а да ги завъртиш отзад тях, а задните отпред. Иначе в Германия един комшия му спадна задна гума веднъж и той си купи 4 нови, както трябва да се прави. "Старите" му ги откупиха за рециклиране. Но това е комично тук.

А за летни гуми втора употреба, не знам... много е скъпо да поддържаш хубави гуми в БГ, но те са прекалено важни, най-малкото заради безопасноста, за да се прави компромис с тях. Евтиното излиза по-скъпо.
                    1999 Alfa Romeo 145 QV 155+ Diesel 5th
                    2003 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 20v 175hp 385nm 6 Speed Manual (ex)
                    1999 Alfa Romeo 145 1.4 T.S. Junior (ex)

Comment

• Стари - нови, като се гръмнеш в дупката ефекта е един и същ.
                      166 2.4JTD-00г.

Comment

• Първоначално публикувано от trop4i Покажи съобщение
                        Стари - нови, като се гръмнеш в дупката ефекта е един и същ.
                        Ефекта на старите е с по- ниска себестойност
                        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Е понякога е забавно...като си вземеш хапчетата/валериан,глог и мента/ иии почваш да се смееш
                          Click image for larger version

Name:	S5031191.jpg
Views:	1
Size:	88.9 Килобайта
ID:	2320858Click image for larger version

Name:	S5031196 (2).jpg
Size:	83.6 Килобайта
ID:	2320859
                          Click image for larger version

Name:	S5031197.jpg
Size:	82.7 Килобайта
ID:	2320860
                          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Това ми беше мисълта, че то нашите пътища ......
                            166 2.4JTD-00г.

Comment

• Явно у нас трябва да се минава на такива гуми.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                                Е понякога е забавно...като си вземеш хапчетата/валериан,глог и мента/ иии почваш да се смееш
                                [ATTACH]102564[/ATTACH][ATTACH]102565[/ATTACH]
                                [ATTACH]102566[/ATTACH]
                                Тъжна гледка - наистина жалко
                                166 2.4JTD-00г.

Comment

Working...
                                X